Southco julkaisee uusia kierto lukkoja elektronisella ohjauksella ja oviantureilla.

Southco julkaisee uusia kierto lukkoja elektronisella ohjauksella ja oviantureilla.

Southco, johtava lukkojen, saranojen ja muiden tarvikkeiden valmistaja, on laajentanut kierrätyslukkojen valikoimaansa uusilla versioilla, jotka voidaan aktivoida sähköisesti ja antaa signaali, kun ovi on suljettu.

Southcon uusi R4-25 kierrätyslukko.

Southcon uusi R4-25 kierrätyslukko on vastaus asiakkaiden tarpeeseen elektronisesta ohjauksesta ja valvonnasta vaativissa sovelluksissa. Lukko voidaan aktivoida 12 voltin signaalilla joko sovelluksen omasta ohjausjärjestelmästä tai ostamalla Southcon ohjain. R4-25 sopii hyvin yhteen Southcon BluetoothTM ohjaimen kanssa langattomaan käyttöön. Southcon todistettu kierrätyslukon suunnittelu on testattu keskimääräisellä lopullisella kuormituksella yli 9000 N. R4-25 voi täyttää useimmat sovelluksen kuormitus- ja ympäristövaatimukset.

 

Suunnittelu ja ominaisuudet

R4-25 kierrätyslukoissa on vaihtoehdot sekä sivukiinnitykseen että yläkiinnitykseen. Symmetrinen suunnittelu voidaan käyttää sekä oikea- että vasenkätisissä asennuksissa. Integroitu kaapelikiinnitysteline helpottaa asennusta. Nämä suunnittelutoiminnot ovat erityisen hyödyllisiä käytettäessä mekaanista aktivointia. R4-25 kierrätyslukossa on myös integroitu anturi, joka ilmaisee, kun ovi/luukku on suljettu ja lukittu tai jos se on auki. R4-25 sähköiset kierrätyslukot toimivat erinomaisesti yhdessä Southcon KEYPANION -ohjausjärjestelmän kanssa.

 

Southcon tuotepäällikön kommentit

Southcon tuotepäällikkö Cindy Bart sanoo: "Nämä uudet R4-25-tuotteet laajentavat mekaanisten ja elektronisesti aktivoitujen kierrätyslukkojemme valikoimaa. Rakennamme kokemustamme molemmilla aloilla tuodaksemme elektronisen aktivointikyvyn uusille markkinoille."

 

Lisätietoja

Lisätietoja Southcon uudesta R4-25-tuotevalikoimasta saat vierailemalla Aero Materiel AB:n tuotevalikoimassa täällä [R4-25 kierrätyslukko]. Lisätietoja Southcon kierrätyslukkojen ja tarvikkeiden valikoimasta saat vierailemalla [kierrätyslukkojärjestelmät] -sivulla. Lisätietoja Southcon elektronisten lukkojen valikoimasta saat vierailemalla [elektroniset pääsyratkaisut] -sivulla.