Keypanion™: Avain tulevaisuuden langattomaan pääsyyn ja lukitukseen

Keypanion™: Avain tulevaisuuden langattomaan pääsyyn ja lukitukseen

Ylpeänä Aero Materiel AB esittelee uusimman langattoman pääsyn innovaation: Southcon innovatiivisen Keypanion™-järjestelmän.

Helppo Asennus ja Jaettu Pääsy

Perinteiset kauko-ohjatut lukitusjärjestelmät vaativat usein kehittyneen turva-infrastruktuurin. Keypanion™ poistaa tämän esteen, ja asennus on yksinkertaista: luo tili ja yhdistä Southcon Bluetooth®-ohjausyksikkö sopivaan sähköiseen lukkoon. Aero Materiel AB pyrkii tekemään tämän mullistavan teknologian saataville yrityksille ja käyttäjille Ruotsissa ja Suomessa. Käyttäjät voivat jakaa pääsyn muiden tilien kanssa varmistaen, että vain valtuutetut henkilöt voivat avata laitteet tarvittaessa.

Turvallisuus Fyysisiä Avaimia Pidemmälle

Keypanion-sovellus syntyi halusta poistaa tarve fyysisille avaimille, jotka voivat olla hankalia hallita ja helposti kadota, varastaa tai vaurioitua. Siirtyessäsi Keypanion™:iin epävarmuus järjestelmästä, joka sopii käyttäjille heidän teknisestä osaamisestaan riippumatta, poistuu. Aero Materiel AB ja Southco työskentelevät yhdessä tarjotakseen rekisteröitymistä yhteensopiville Southco-lukoille, tarjoten käyttäjille varmuuden siitä, että heidän laitteensa ovat turvassa, ja pääsyä voidaan helposti hallita sovelluksen kautta.

Sujuva Pääsynjakaminen

Keypanion™ keskittyy käyttäjäystävällisyyteen, tehdäkseen laitteiden pääsyn jakamisesta helpompaa kuin koskaan. Sen sijaan, että jakaisit fyysisiä avaimia, käyttäjät voivat jakaa laitteensa helposti muiden tilien kanssa missä päin maailmaa tahansa yksinkertaisella painikkeen painalluksella sovelluksessa. Lisäksi käyttäjät voivat asettaa laitteiden pääsyn automaattisesti vanhentumaan ennalta määrätyn ajanjakson jälkeen, parantaen turvallisuutta rajoittamalla pääsyä vain tarvittavina aikoina.

Lisääntynyt Turvallisuus ja Mukavuus

Turvallisuus on aina ollut Southcon huippuprioriteetti, eikä Keypanion™ ole poikkeus. Sovellus parantaa turvallisuutta mahdollistamalla käyttäjien seurata lukkojensa tilaa reaaliajassa. Aikaleima näyttää tarkalleen milloin lukko avattiin tai suljettiin viimeksi. Käyttäjillä on myös mahdollisuus tarkastella laitteen historiaa jopa neljäntoista päivän taakse, antaen käsityksen siitä, mitkä tilit ovat saaneet pääsyn ja milloin.

Yhteenveto

Keypanion™ on mullistava ratkaisu älykkäiden lukitusjärjestelmien kasvavassa maailmassa. Yhdistämällä käyttäjäystävällinen Keypanion-sovellus Southcon Bluetooth-yksikköön ja yhteensopivaan lukkoon luodaan saumaton ja turvallinen elektroninen lukituslaite. Aero Materiel AB ja Southco pyrkivät yhdessä tekemään tämän teknologian saataville yrityksille ja käyttäjille Ruotsissa ja Suomessa. Lisäksi asennus ei vaadi omistettua IT-henkilökuntaa, ja järjestelmä pysyy helposti saavutettavana niin kauan kuin älypuhelin Keypanion-sovelluksella on lähellä. Turvallisuus ja mukavuus yhdistyvät tässä tulevaisuuden turvallisessa lukitusratkaisussa.