News! Olemme nyt PEM-PennEngineeringin jakelijoita.

News! Olemme nyt PEM-PennEngineeringin jakelijoita.

Aero Materiel pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotevalikoimaansa ja tarjoamaan sinulle parasta mahdollista. Siksi olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa olevamme nyt PEM-PennEngineeringin jakelijoita.

Kuka on PEM-PennEngineering

PEM-PennEngineering on johtava kiinnitysratkaisujen valmistaja, jolla on yli 70 vuoden kokemus alalta. He ovat tunnettuja korkealaatuisten tuotteiden valmistajina, jotka täyttävät eri teollisuudenalojen tiukimmat vaatimukset. Heidän tuotteensa on suunniteltu auttamaan ratkaisemaan haasteita nopeassa ja vahvassa eri materiaalien liittämisessä ja parantamaan tuottavuutta.

Mahdollisuus tarjota korkealaatuisia tuotteita ja asiantuntemusta PEM-PennEngineeringiltä

Jakelijana PEM-PennEngineeringille voimme tarjota sinulle vielä enemmän korkealaatuisia tuotteita ja ratkaisuja projekteihisi ja toimintaasi varten. Olemme varmoja, että tämä yhteistyö hyödyttää sinua asiakkaana tarjoamalla sinulle vielä enemmän ensiluokkaisia tuotteita. Aero Materielissa odotamme edelleen olevamme luotettava kumppanisi ja tarjoamme sinulle parhaan PEMin valikoimasta. PEM-PennEngineeringin kiinnitysratkaisut ovat nopeita, helppoja ja luotettavia käyttää, ja heidän täysin integroitu valmistus- ja tekninen keskus Euroopassa mahdollistaa nopean ja turvallisen logistiikan omasta varastostamme Jönköpingissä.

 

Tekninen neuvonta ja korkealaatuiset tuotteet - Aero Materiel tarjoaa uusia ratkaisuja PEMin valikoimalla

Aero Materiel on myös ylpeä luovasta ja visionäärisestä perheyrityksestä, joka sijaitsee Smålandissa globaalilla toiminta-alueella. Olemme aina täällä tarjoamassa teknistä neuvontaa ja auttamassa sinua löytämään oikean tuotteen tarpeisiisi, kun kyseessä ovat saranat, kaasujouset, lukot, pikakiinnittimet ja kiinnitysratkaisut. Odotamme tarjoavamme asiakkaillemme enemmän mahdollisuuksia ja entistä parempia ratkaisuja tämän uuden kiinnitysratkaisuvalikoiman avulla. Yhdessä voimme jatkaa kasvua ja toimittaa korkealaatuisia tuotteita markkinoille. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai keskustellaksesi siitä, miten PEMin kiinnitysratkaisut voivat parantaa sovelluksiasi.

 

Yhteystiedot

Martin Sellman

Puhelin: +46 36-34 44 43

Sähköposti: martin.sellman@aeromateriel.com