Turvallisia noutoautomaatteja Aero Materielin lukoilla

Turvallisia noutoautomaatteja Aero Materielin lukoilla

Verkkokaupankäynti lisääntyy nyt nopeasti. Lyhyiden toimitusaikojen, lähetysilmoitusten ja lähetysten seurannan ansiosta pakettien kulku koko ajan hallinnassa.

Koska noutoautomaattien lokeroilla on paljon käyttäjiä, niiden turvallisuus on hyvin tärkeää. Lukkojen on torjuttava luukkujen asiattomat avausyritykset ja estettävä arvokkaiden pakettien joutuminen vääriin käsiin.

 

Sähköinen pitkäsalpalukko turvaa huollot

Noutoautomaateissa tehdään säännöllisesti huoltotöitä: käyttöpaneelit, sähköjohdot, ohjelmistot ym. tarvitsevat kunnossapitoa. Käyttöpaneelin taakse voidaan asentaa ilkivallalta suojattu pitkäsalpalukko, joka varmistaa turvallisen huoltoluukun kunnossapitoa varten. Tunnistettava kirjautuminen helpottaa kaapin avanneen ja sulkeneen henkilön selvittämistä. Sähköinen pitkäsalpalukko tuo lisää turvallisuutta sähköiseen kaupankäyntiin.
 

Elektroninen lukitus ja valvonta varmistavat turvallisuuden

R4-sähkölukko on helppo integroida erilaisiin noutoautomaattien valvontajärjestelmiin. R4-sarjan lukot estävät tahattoman avaamisen sekä kestävät hyvin erilaisia ilmasto-olosuhteita. Kahva-, vaijeri- ja lukkojärjestelmä muodostaa useita lukituspisteitä rakenteen sisälle ja estää luotettavasti ulkopuolisen tunkeutumisen. Automaattinen kirjautuminen helpottaa kaapin avanneen ja sulkeneen henkilön selvittämistä. Sähkölukon voi tilata myös Bluetooth-toiminnolla, jolloin perinteistä avainta ei tarvita. Bluetooth-lukon avulla kuluttajat voivat noutaa elintarviketoimituksia helposti ja maksaa ne saamallaan koodilla noutoautomaatilla tavallisen kassan tapaan. Sähkölukkovaihtoehdot lisäävät toimitusten turvallisuutta myös tulevaisuuden verkkokaupankäynnissä.

 

Kuljetusajoneuvojen lukkoratkaisut

Intuitiiviset lukot varmistavat, että ulkoiset tekijät eivät pääse vaikuttamaan toimitusten sisältöön kuljetusten aikana. Vahvarakenteiset lukot on suunniteltu ulkopuoliseen asennukseen, ja ne on helppo kiinnittää paikoilleen. Vaihtelevia säitä ja raskaita ulko-olosuhteita kestävien lukkojen käyttöikä on pitkä.