Tutustu uuteen B2B-alustaamme Ovitarvikkeille ja Kosketuspisteille!

Tutustu uuteen B2B-alustaamme Ovitarvikkeille ja Kosketuspisteille!

Olemme iloisia esitellessämme upouuden verkkosivustomme - B2B-alustan, joka vie hankintamatkasi aivan uudelle tasolle!

Mitä uutta verkkosivustollamme on?

 

🛍️ Täysimittainen verkkokauppa: Tutustu ja osta tuotteitamme Ovitarvikkeiden ja Kosketuspisteiden osalta mukavasti verkossa. Alustamme on suunniteltu tarjoamaan sulava ja turvallinen ostokokemus.

 

💰 Asiakaskohtaiset hinnat: Tiedämme, että hinnoittelu on tärkeää. Nyt voitte helposti kirjautua sisään ja nähdä henkilökohtaiset hinnat, mikä helpottaa ostosten hallintaa.

 

⭐ Suosikkilistat: Säästä aikaa luomalla suosikkilistoja käytetyimmille tuotteillenne. Voitte nopeasti ja helposti tehdä tilauksenne ilman tarvetta etsiä valikoimaa joka kerta uudelleen.

 

📜 Tilaushistoria ja avoimet tilaukset: Pidä kirjaa aiemmista tilauksistasi ja hallinnoi avoimia tilauksia selkeällä tavalla. Annamme teille hallinnan.

 

🧾 Laskuhistoria: Helpota laskujenne tarkastelua ja seurantaa suoraan alustalla. Selkeä ja huoletonta hallintaa.

 

📚 Syvällisempi tuotetieto: Olemme huolella laajentaneet tuotetietojamme antaaksemme teille paremman käsityksen tuotteidemme ominaisuuksista ja käyttökohteista. Askel lähemmäs perusteltuja päätöksiä.

 

🔧 Kaksi uutta tuotekonfiguraattoria: Olemme ylpeitä esitellessämme uudet tuotekonfiguraattorimme FlexFillille ja Flex2Cutille. Nyt voitte räätälöidä kaasujousenne ja piano-sarananne tarkoituksiinne sopiviksi.

 

Tavoitteenamme on tehdä työstänne tehokkaampaa ja kokemuksestanne räätälöidymmän kuin koskaan. Uusi verkkosivustomme on luotu vahvistamaan liikesuhteitanne ja helpottamaan työelämäänne. Liittykää mukaamme tälle innovaation ja mahdollisuuksien matkalle!

 

Käykää sivuillamme osoitteessa www.aeromateriel.com ja liittykää asiakkaiksi tänään.Rekisteröidy täällä Kokekaa itse, miten B2B-alustamme voi tehdä eron yrityksellenne.

 

Ystävällisin terveisin,

Aero Materiel AB:n tiimi