Näyttökiinnikkeet työajoneuvoille, pyöräkuormaajille ja maastoajoneuvoille.

Näyttökiinnikkeet työajoneuvoille, pyöräkuormaajille ja maastoajoneuvoille.

Vaativissa ympäristöissä ja epätasaisilla teillä ajoneuvojen komponenttien liikkeen hallinnalle on tiukempia vaatimuksia.

Näyttökiinnikkeet sisäkäyttöön

Näyttökiinnikkeitä käytetään GPS-näyttöjen ja navigointilaitteiden tukemisessa. Asentotekniikan ansiosta näyttö säilyttää säätönsä, vaikka suuri liikevoima epätasaisella alustalla pyrkii muuttamaan näytön asentoa.

Näyttökiinnikkeet sopivat erinomaisesti siirrettäviin sovelluksiin, joissa on tarpeen säätää asetusta ilman asennon lisälukitusta. Oikeanlainen näyttökiinnike pitää näytön vakaana kiihdytyksistä ja äkkijarrutuksista huolimatta.

 

Yhdessä kumppanimme Southcon kanssa meillä on vankka kokemus erilaisista sovelluksista metsäkoneille ja työajoneuvoille. Näin voimme taata ratkaisujemme yhteensopivuuden ja tyylikkään muotoilun sisä- ja ulkopuolelta. Työkoneteollisuuden vaatimukset täyttävissä lukoissa vaaditaan olla vankkoja, kestäviä ja tärinää vaimentavia komponentteja.

 

Meillä on laaja valikoima mekaanisia ja sähköisiä lukkoja sekä asento- ja kitkasaranoita, jotka sopivat pyöräkuormaajien, työajoneuvojen, kaivoskoneiden, maastoajoneuvojen tai maatalouskoneiden suunnitteluun tai valmistamiseen.