Datakeskusten turvajärjestelmät

Datakeskusten turvajärjestelmät

Turvalliset ja kustannustehokkaat lukkomme on helppo integroida erilaisiin järjestelmiin.

Lisävarmennetut lukot

Datakeskuksissa tarvitaan älykästä lukkojärjestelmää, joka antaa jokaiselle työntekijälle oikeat pääsyoikeudet datakaappeihin. Bluetooth-sähkölukkomme tarjoavat siihen erinomaisen ratkaisun, sillä pitävät työntekijöiden pääsy- ja käyttöoikeudet varmasti hallinnassa. Käyttövaihtoehtoina ovat bluetooth, RIFD-kortti, PIN-koodi ja kaksoisvarmennus. Järjestelmä takaa helpolla tavalla, että jokaisella on oikeantasoinen pääsy datakeskuksen erilaisiin kaappeihin tai tiloihin. Tutustu turvalliseen lukitusratkaisuun klikkaamalla alla olevaa videota. Lukkomme tarjoavat pääsyn laitteistotasolle sekä auttavat valaisinvalmistajia lyhentämään asennusaikoja, virtaviivaistamaan toimintaa ja parantamaan tietoturvaa monenlaisissa sovellusympäristöissä.

Bluethooth-lukko EA-BT

Bluethooth-lukko mahdollistaa täydellisen kulunvalvonnan ja älylukkojen etävalvonnan ilman verkkoyhteyttä tai erillisen ohjelmiston asennusta, hallintaa ja ylläpitoa.

5G-teknologia

Southcon laaja piilotettujen ja turvallisten pääsyratkaisujen tuotesarja suojaa pienet kennot fyysisiltä uhkatekijöiltä sekä parantaa verkkojen kestävyyttä ja luotettavuutta