Nyhet! Vi är nu distributörer för PEM-PennEngineering

Nyhet! Vi är nu distributörer för PEM-PennEngineering

På Aero Materiel är vi alltid på jakt efter att förbättra vårt sortiment och erbjuda er det bästa. Därför är vi otroligt glada över att kunna meddela att vi nu är distributörer för PEM-PennEngineering.

Vilka är PEM-Pennengineering

PEM-PennEngineering är en ledande tillverkare av pressfästelement med över 70 års erfarenhet i branschen. De är kända för att tillverka produkter av högsta kvalitet som uppfyller de strängaste kraven från olika branscher. Deras produkter är utformade för att hjälpa till att lösa utmaningarna inom snabb och stark sammanfogning av olika material och förbättra produktiviteten.

Möjlighet att erbjuda högkvalitativa produkter och expertis från PEM-PennEngineering

Som distributörer för PEM-PennEngineering kan vi erbjuda er ännu fler högkvalitativa produkter och lösningar för era projekt och verksamheter. Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att gynna er som kunder genom att erbjuda er ännu fler valmöjligheter av förstklassiga produkter. Vi på Aero Materiel ser fram emot att få fortsätta att vara er pålitliga partner och erbjuda er det bästa ur PEMs sortiment. Pressfästelement från PEM-PennEngineering är snabba, enkla och pålitliga att använda, och med deras fullt integrerade tillverkning och tekniska centrum i Europa kan vi säkerställa snabb och säker logistik med leveranser från vårt eget lager i Jönköping.

Teknisk rådgivning och högkvalitativa produkter – Aero Materiel erbjuder nya lösningar med PEMs sortiment

Vi på Aero Materiel är också stolta över att vara ett kreativt och visionärt familjeföretag med basen i Småland med ett globalt arbetsfält. Vi är alltid här för att erbjuda teknisk rådgivning och hjälpa till att guida dig till rätt produkt för dina behov när det gäller allt inom gångjärn, gasfjädrar, lås, snabblås och fästelement. Vi ser fram emot att erbjuda våra kunder fler möjligheter och ännu bättre lösningar med detta nya pressfästelementsortimentet. Tillsammans kan vi fortsätta att växa och leverera högkvalitativa produkter till marknaden. Kontakta oss gärna för mer information eller för att diskutera hur PEM pressfästelement kan förbättra dina applikationer.

Kontakta

Martin Sellman

Telefon: +46 36-34 44 43

E-post: martin.sellman@aeromateriel.com